Veilingkavels van BVA Auctions thuis laten bezorgen

BVA Auctions alijd iets te bieden

De Koeriersgids bezorgt kavels van BVA Auctions snel en voordelig. Wij doen dit met diverse aangesloten partijen. Heb je een kavel gekocht die je thuis wilt laten bezorgen?

De Koeriersgids regelt voor jou het transport van alle veilingen in heel Nederland en Belgie meer weten over de voordelige koeriersdiensten van de koeriersgids en hoe wij te werk gaan?

Tot waar bezorgt de koerier de kavel bij mij thuis?

De levering van zwaardere kavels gaat tot de eerste afsluitbare deur. Het is mogelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht bij bezorging bijvoorbeeld op een hogere verdieping.

Hieronder de belangrijkste voorwaarden die gelden voor jou als opdrachtgever via BVA Auctions. Voor een volledig overzicht van de voorwaarden verwijzen we je naar de Algemene Voorwaarden.

  • De opdrachtgever draagt verantwoordelijkheid voor het uploaden van de juiste aankoopfactuur tijdens het boeken van het transport.
  • Wanneer de koerier niet in bezit is van de juiste aankoopfactuur door toedoen van de opdrachtgever, kan het transport niet worden uitgevoerd. De volledige transportkosten worden dan in rekening gebracht.
  • De opdrachtgever draagt verantwoordelijkheid voor het regelen van hulp bij het uitladen van de spullen van de aankoop bij BVA Auctions.
%d bloggers liken dit: