Bestelbus huren niet meer nodig?

Vroeger was het standaard: als jouw meubel van A naar B moest, dan zat er niets anders op dan een bestelbus te huren en zelf achter het stuur te kruipen. Tegenwoordig hoef je hiervoor de deur niet meer uit.

De meubeltransport services

De grotere meubelketens van Nederland bieden over het algemeen aan om de meubels bij jou thuis te bezorgen. De kosten voor deze service lopen sterk uiteen (oplopend tot enkele honderden euro’s). Daarnaast is de kwaliteit van dergelijke services ook niet altijd even goed. Zo loop je wel eens de bezorger mis of klopt het aflevermoment niet.

Dus toch maar een bestelbus huren?

Met zulke ervaringen is het inderdaad logisch dat mensen liever teveel betalen aan de huur van een busje om vervolgens zelf maar hun meubel op te gaan halen.

Zo hoeft het echter niet te gaan. De koeriers van de Koeriersdienstengids worden voor al hun prestaties beoordeeld. Alleen de best presterende koeriers mogen klussen uitvoeren. Bedrijven zijn hierdoor altijd verzekerd van professionele proactieve koeriers. Als klant pluk je hier natuurlijk de vruchten van.

De Koeriersdienstengids inschakelen is financieel voordelig. Al vanaf 35 euro wordt jouw meubel bezorgd. Jij hoeft enkel jouw voordeur open te doen. Oh ja, doordat de Koeriersdienstengids alle busjes op een efficiënte manier vult, doe je ook nog eens goede zaken voor het milieu.

meubeltransport

Wanneer is het dan toch handig om een bestelbus te huren?

Hoewel Koeriersdienstengids voor veel meubeltransporten een goede keus is voor jouw portemonnee en het milieu, is er een markt waar dit niet per sé het geval is: de verhuismarkt.

Als de verhuizing bestaat uit meer dan 1 of 2 grote meubels, dan is het financieel meestal interessant om een bestelbus te huren. Vrienden op te trommelen en jouw spullen zijn in een mum van tijd van A naar B. In dat geval kost de gehele verhuizing vrijwel nooit meer dan 150 a 250 euro alhoewel het natuurlijk ook aanligt waar de meubels opgehaald moeten worden en naar toe moeten kilometerprijzen van een gehuurd bestelbusje kunnen prijzig zijn !

Conclusie: het huren van een bestelbus is hedendaags eigenlijk niet meer nodig. Voor meubeltransport ben je bij de Koeriersdienstengids aan het juiste adres. Slechts in het geval van een doe-het-zelf verhuizing is het huren van een bestelbus het overwegen waard.

%d bloggers liken dit: