Laat je kast ophalen en bezorgen

Laat je Meubels vervoeren door de Koeriersdienstengids

Wil jij kasten of andere grote spullen laten vervoeren? Dan ben je bij de Koeriersdienstengids aan het juiste adres! Via ons platform vind jij een koerier die jouw kast van A naar B brengt zonder dat jij iets hoeft te doen. Je plaatst jouw transport op ons platform, kiest de tijdvakken waarin de kast kan worden opgehaald en afgeleverd, en betaalt jouw transport op ons platform. Vervolgens ontvang jij in een e-mail welke koerier jouw kast gaat brengen en in welk door jou gekozen tijdvak de kast wordt opgehaald en afgeleverd.

Zo heb jij het voordeligste transport voor je kast, wordt de wereld wat duurzamer en verdient de koerier meer op zijn rit!

Bespaar CO2-uitstoot door de Koeriersdienstengids te gebruiken

Wij koppelen jouw transport aan de koerier die de route toch al rijdt. Door niet zelf op en neer te rijden en een Koeriersdienstengids koerier het te laten meenemen, bespaar je gemiddeld 48.4 kg CO2💨  op een transport van 220 km. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 26,8 hamburgers 🍔 of 89,8 douchebeurten 🚿.

In totaal hebben wij al meer dan 1.420 ton aan CO2 bespaard.

%d bloggers liken dit: